+4 0723 639 171

[email protected]

Slide background

Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel

"Dragostea nu cade niciodata"

Slide background

Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel

"Dragostea nu cade niciodata"

Slide background

Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel

"Dragostea nu cade niciodata"

O cateheză în vremuri de pandemie

Frați creștini,

În contextul în care bisericile din România au fost închise pentru credincioși, în urma epidemiei de COVID – 19, iar slujbele se transmit online, Parohia Sfinții Apostoli dorește să păstreze contactul cu enoriașii ei, inclusiv prin cateheza parohială, care va continua prin intermediul Platformei Zoom.

Cateheza se va desfășura săptămânal (în principiu, în ziua de joi, de la ora 19.00; dacă este zi de sărbătoare, se va reprograma din timp pentru o altă zi din aceeași săptămână).

Catehezele din luna aprilie au un caracter unitar și următoarele teme: 1. Ce mărturisim în Simbolul de credință; 2. Ce credem despre Sfânta Scriptură (a fost susținută și la biserică); 3. Ce credem despre Sfânta Liturghie; 4. Ce credem despre Sfintele Taine; 5. Ce credem despre mântuire.

Cum putem participa la aceste cateheze? Zoom este o platformă de conferințe video, la care pot participa până la 100 de persoane. O sesiune durează 40 de minute; ne putem vedea și auzi cu toții. Pentru început, este necesar să vă instalați aplicația Zoom de pe pagina oficială, https://zoom.us, pe laptop sau telefon. La ora începerii catehezei, vom trimite un link pe grupul de WhatsApp al parohiei noastre, pe care îl puteți accesa.

La finalul catehezei, conținutul scris al acesteia va fi postat și pe grupul de WhatsApp al parohiei noastre.

Rămânem în duh de rugăciune și de încredințare în mâinile iubitoare ale lui Dumnezeu, nădăjduind ca aceste cateheze să fie de folos nu doar la nivel informativ, ci și formativ, ca întărire a comuniunii dintre noi în această perioadă de „distanțare socială”.

Dumnezeu să ne lumineze și să ne ocrotească!

Preoții slujitori ai Parohiei Sfinții Apostoli